U Braku Je Ovo Dozvoljeno: Sedam Najvećih BELIH Laži Koje Svaki Muškarac Kaže Ženi Barem Jednom Godišnje!

Showbizz

U braku je ovo dozvoljeno: Sedam najvećih BELIH laži koje svaki muškarac kaže ženi barem jednom godišnje!

Kada se govori odnosima između žena i muškaraca, najvažnije je iz čijeg ugla se problem posmatra, muškog ili ženskog. Zato i ne čudi što dva pola često sasvim različito razmišljaju o istoj stvari. Iako je iskrenost preduslov za uspeh svake veze, prosto su neizbežne situacije u kojima ćete se poslužiti, nevinim, odnosno, takozvanim belim lažima.

A žene ističu sedam najčešćih belilh laži koje čuju od svojih muževa:

1. Da, ta haljina je divna

Muž nikad neće reći ženi da joj neka haljina ne stoji lepo ili da u njoj izgleda debelo. Muškarci su toliko pametni da tu činjenicu zadrže za sebe.

2. Stižem za 10 minuta

Muškarac u braku najviše pati zbog nedostatka slobodnog vremena. Ako je uspeo da “ukrade” nešto vremena posle posla za sebe, verovatno će vam reći da stiže “uskoro” ili za fantomskih “10 minuta”.

3. Pusti mene da ovo sredim

Muškarci su poznati po velikom egu. Radije će reći da je nešto nepopravljivo nego priznati da nisu znali kako to da poprave.

4. To nije tvoj problem

Muškarci su poznati po tome što velike probleme zadržavaju za sebe. To je deo naše kulture koja kaže da muškarac mora biti jak i da sve probleme rešava sam. Stoga ni jedan muškarac neće dobrovoljno da vam ispriča svoj veliki problem, radije će to biti njegova tajna.

5. Zvao sam te, bila si zauzeta/nedostupna

Kada muškarac zaboravi (zbog raznoraznih obaveza) da vas pozove, on nikad neće reći “Zaboravio sam!”. Verovatno ćete čuti rečenicu tipa: “Zvao sam te, bila si zauzeta ili bila si nedostupna..”

Istina je da vas nije zvao.

6. Neću ako ti to ne želiš

Ako vam baš i nije do intimnih momenata u bračnom krevetu, a njemu opet jeste, sigurno ćete čuti jednu od ovih rečenica. Međutim, budite siguren da mu je teško i da bi rado da se vi predomislite.

7. Ja nikad ne lažem

On će vam reći “Ja nikad ne lažem!” ili “Ne bih te prevario nikad u životu” i to su laži koje su izgovorene da bi vas smirile. Istina je da “nikad ne reci nikad”.

objektiv.rs