Godine joj ne mogu ništa: Dragana Katić zablistala u prolećnom izdanju, njen stajling oduzima dah FOTO

Showbizz

Stajling Dragane Katić ostaviće vas bez daha

Dragana Katić je jedno od onih TV lica koje osvaja vaša srca već na prvi pogled. Harizmatična voditeljka, iako je u šestoj deceniji i godinama pleni svojim šarmom, prošla je, kako i sama kaže, kroz pravi pakao da bi danas bila uspešna i cenjena u svom poslu. Njen izgled se tokom godina nije puno menjao, tako da je ona čist primer kako žena treba uvek da vodi računa o sebi, redovno trenira i neguje se.

Voditeljka emisije „Nikad nije kasno“ oduševila je svoje pratioce najnovijim fotografijama na kojima pleni svojom mladalačkom frizurom i perfektnim izgledom, a stajling Dragane Katić je ono što nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Lepršava suknja sa cvetnim dezenom i dubokim šlicem, zatvorena crna svilena košulja deo su perfektnog outfita lepe voditeljke, a moderna frizura, diskretan nakit i prirodni makeup učinili su njen stajling komletnim.

Ne preskačem ritual slikanja u osunčanom Košutnjaku- napisala je Dragana. Njen savršeni stajling, kojim je inspirisala brojne dame da budu uvek doterane i u trendu, izazvao je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Iako ne govori puno o svom privatnom životu, jednom prilikom je istakla da je šoping njena strast i da često sebe zna da obraduje nekim novim komadom garderobe.

Nema sumnje da su u Draganinom slučaju godine samo broj, a najnovije fotografije svedoče u prilog tome zašto još uvek važi za jednu od najlepših TV lica, koje svojim prirodnim izgledom i prepoznatljivim osmehom osvaja široki auditorijum.

IZVOR: Gloria

SLIKE: ATA,Instagram