Život joj se okrenuo preko noći: Sanja Marinković poruku koju je dobila za Badnje veče pamtiće dok je živa

Showbizz

Razvod Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina bio je neminovan

Voditeljka Sanja Marinković stupila je u brak sa Aleksandrom Uhrinom 2011. godine i taman kad se činilo da njihovu ljubav ne može ništa da poljulja, dogodio se razvod nakon deset godina zajedničkog života.

O razlozima prekida braka sa Aleksandrom, Sanja nije želela da priča mnogo, s obzirom da se uvek trudila da svoj privatan život sačuva za sebe. Ono što je poznato javnosti je to da se razvod Sanje Marinković i Aleksandra nije desio preko noći, već da su svoju odluku dugo preispitivali. Oni su čak zbog njihovog sina Strahinje pokušali da spasu brak odlascima na psihoterapije, ali nisu uspeli.

– Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji – iskreno je priznala Sanja za Republiku i po prvi put otkrila da jednu noć nikada neće zaboraviti.

– Poruka da sam zvanično razvedena stigla mi je od advokata na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je „Čestitam, sada ste zvanično razvedeni“.

– Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima. Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi– rekla je Sanja i dodala da joj je psihoterapija mnogo pomogla:

– Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio – objasnila je Sanja koja sada živi život kakav je želela.

IZVOR: Gloria

SLIKE: ATA,Instagram Printscreen, Ivan Vučević