Žena od sultana za Želim ljubav

Showbizz

Uskoro izlazi veliki i ozbiljan projekt „Soba za plakanje“ , kaže Tijana Milentijević

Tijana Milentijević, publici poznatija kao „Žena od sultana“, nedavno je objavila novu pjesmu koja nosi naziv „Kako ostaviti lava“.

Lijepo i ružno
Nakon njenog prvjenca, koji je zabilježio veliki uspjeh, kako kaže, svi su iščekivali šta će to novo čuti, a ona je zadovoljna kako ta pjesma prolazi kod publike.

Tijana je za „Avaz“ govorila o karijeri, podijelila je predivnu vijest s nama, a to je da će drugi put postati tetka. Otkrila je koje su njene želje te da li je zadovoljna svojim privatnim životom.

Kako je prošla proslava Nove godine?

– Za Novu godinu pjevala sam u Bijeljini i zaista sam se divno provela. Ljudi su bili veoma veseli, žurka je bila za pamćenje, što je najbitnije.

Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu?

– Kao i u svakoj godini, bilo je puno lijepih, ali i ružnih stvari. Srećom, bilo je dosta više lijepih i ja se nadam da će tako biti i u budućnosti. U 2021. objavila sam svoju drugu pjesmu, koja broji deset miliona pregleda, odlično je prošla kod publike. Postat ću drugi put tetka i presretna sam zbog toga. Turneja u Americi je, također, obilježila 2021. godinu, a tu je još puno lijepih stvari.

Dva dueta
Koje su Vam želje za nadolazeće dane?

– Prije svega, želim da sam zdrava, kako ja tako i moja porodica. Želim sreću, uspjehe, a najviše ljubav.

Kada planirate objaviti novu pjesmu ili duet?

– Uskoro izlazi jedan veliki i ozbiljan projekt, koji nosi naziv “Soba za plakanje”, a onda će izaći i moja treća pjesma. Nadam se da će biti i barem dva dueta.

Ne žalim se
Jeste li zadovoljni Vašim emotivnim životom?

– Na privatnom planu sve ide kako treba… Ne žalim se i zadovoljna sam sobom, što je najbitnije. Želim da ostane sve kako je i sada.

dnevni avaz.ba