DRUGARICA ISPROZIVALA DALILU: Bila si nosata nakaza

Region

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, iako vrijeme provodi van rijalitija, ne prestaje da intrigrira regionalnu javnost.

Svojim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama privlači pažnju, a auditorijum ima najrazličitije reakcije na zadrugarkinu popularnost.

Dalilina drugarica, koja želi da ostane anonimna, otvorila je dušu i podijelila sa širokim auditorijumom svoje iskustvo druženja sa zadrugarkom. Ona je prvo sugerisala da je Dalila uradila mnoštvo plastičnih operacija kako bi imala izgled koji sada ima.

-Sada svi znamo kako je izgledala prije operacija. Bila si nosata nakaza! Nosom si mogla da ubodeš želju u fildžanu; kao ona puška tandžara. Bila je nosata, i operisala se, ali to joj neće pomoći – rađaće nosatu djecu. Juče sam joj učestvovala u “live-u” i ne mogu da vjerujem kolike joj poklone ljudi daju. Rekla je gostu: izvini se majci što si tako nakaradna. Pogledaj, Dalila, sebe! Na šta si ti ličila? Nemaš kulture ni gram, nisi mi skuhala kafu. Bilo mi je muka kada sam je juče čula. Ja stojim iza toga da si najarogantnija žena. Pljuješ druge, a ne pogledaš se kakva si bila. Kad se rodi ružno dijete, pa se pitaju što je ružno. Ružno je jer mu je majka prije svih operacija bila ružna, a nosi i majčin DNK – zaključila je navodna Dalilina drugarica i pozvala je u duel.

(Express/sd.rs)