Zvezda “Čari” već je spremila HALJINU ZA SAHRANU I OPROSTILA SE SA SVIMA zbog najopasnije bolesti: Ali na novoj fotki izgleda FANTASTIČNO i ljudi misle da ima nade

Svijet

Šenon Doerti, zvezda serije “Čari” i voljena Brenda iz kultne serije ‘Beverly Hills 90210’, danas je proslavila 52. rođendan.

Šenon Doerti na Instagramu je dan obeležila s nekoliko rođendanskih čestitki koje je dobila, a ono što mnoge zadivljuje je njena neverovatna pojava iako joj je život u poslednje vreme servirao brojne tragedije

Naime, već dugi se niz godina bori s rakom dojke, a s obzirom na to da otvoreno govori o borbi sa kancerom, poznato je da karcinom u četvrtom stadijumu. Upravo su se zato često pojavljivale vesti da je glumica na kraju života i da se i sama već priprema na odlazak.

Ipak, njene fotografije na Instagramu objavljene prvog aprila oduševile njene pratioce na Instagramu koji su zaključili da izgleda neverovatno.

Inače, Doerti je 2015. uspela da pobedi rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. Ali, u februaru 2020. godine otkrila je da joj je ponovno dijagnostikovana bolest.

‘Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga i moje majke kojima ovo najteže pada’, rekla je tada.

‘Opet imam rak, stadijum 4. On je metastazirao u mom telu i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: ‘Zašto ja?’, A onda sebi kažem: ‘A zašto ne ja?’ . Teško mi je’, rekla je glumica tad.

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani. Reč je o poznatoj pesmi ‘Tears in Heaven’ koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

zena.blic.rs