Uskrs na operacionom stolu: Jelena Bačić Alimpić doživela tešku nezgodu, stanje je neizvesno

Region

Jelena Bačić Alimpić slomila ruku, čeka je operacija

Nekadašnja voditeljka, danas poznata spisateljica Jelena Bačić Alimpić povukla se iz javnog života i uživa u porodičnim trenucima u srpskoj Atini. Pre nekoliko meseci postala je baka po prvi put kada je njen sin Marko dobio ćerku Milu te je Jelena sada obuzeta i čuvanjem unuke kada god joj obaveze to dozvole.

Međutim, da nije sve tako idealno ni kod nje u životu otkrila je juče svojim pratiocima na „Instagramu“ pokazavši ruku u gipsu. Naime, Jelena Bačić Alimpić slomila ruku dok se penjala uz stepenice. Najteže joj pada što za Vaskrs možda neće zagriliti svoju unuku jer je vrlo verovatno čeka operacija.

– Znate one glupe situacije, kada ni iz čega nastupi zlo? E, pa eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu a sada se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički.

Toliko sam želela da „nunam“ svoju unuku za Vaskrs, a ne znam da li ću se u subotu operisati. Bilo kako bilo, glava je na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza – napisala je uvek pozitivna Jelena.

Bilo kako bilo, porodica je uz nju i nadaju se da će se spisateljica uskoro oporaviti od nezgode koju je preživela te sada čine sve kako se Jelena ne bi zamarala, što bivša voditeljka ne krije koliko joj prija.

ekskluziv.rs