REKLI SU: IMA 10 ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI! Dramatična borba za život Srbina u Americi: Otac troje dece doživeo jezivu nesreću i u stanju kome prošao čak 12 operacija

Svijet

Muškarac iz Srbije, koji za život zarađuje kao vozač kamiona u Americi, doživeo je stravičnu nesreću u kojoj su mu doktori davali samo 10 posto šansi da preživi. Kako se navodi, samobraćajna nesreća se dogodila prošle nedelje.

Aleksandar Aca Kostadinović iz Aleksinca, koji za život zarađuje kao vozač kamiona, preživeo je udes iz koga je izašao sa brojnim povredama. Od kada je smešten u bolnicu do danas, nad njim je izvršeno 12 teških operacija, dok se nalazio u stanju kome.

Prema prognozama doktora, ocu troje dece, dato je samo 10 posto šansi da će preživeti. Na sreću, Aleksandar, inače nekadašnji fudbaler FK “Morava Žitkovac, uspeo je da se probudi iz kome i da izdrži sve operativne zahvate.

Prema rečima lekara, za oporavak će mu biti potrebno između četiri i šest meseci, u najboljem slučaju.

Potrebno mu je čak 300.000 dolara
Da nesreća ne ide sama, najbolje govori i apel njegovih prijatelja i poznanika, koji su mu preko online serivsa za prikupljanje donacija otvorili nalog na kome se navodi kako su za dalje lečenje i rehabilitaciju, ali i za operacije potrebna velika novčana sredstva, odnosno, čak 300.000 dolara, koliko je navedeno u opisu apela.

Kako je navela oosoba koja se nalazi iza naloga za apel, za sada je prikupljeno manje od 12.000 dolara.

“Aca je otac tri devojčice, divan muž, prijatelj i kolega koji je došao u Ameriku da svojoj porodici obezbedi bolji život. Molimo Vas da ko god i koliko može, pomogne”, navodi se između ostalog u apelu na stranici Go Fund Me, na kojoj se prikupljaju sredstva za njegovo lečenje.

blic.rs