“IMAJU BAZEN, PRIVATNU PLAŽU I JAHTU” Sve o kući Novaka Đokovića u Herceg Novom koja vredi 15 miliona evra: “Kamere na svakom ćošku”

Region

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prošle godine pazario je nekretninu u naselju Portonovi, koje je pre nekoliko godina izgrađeno za kupce sa dubokim džepom i platio ju je neverovatnih 15 miliona evra.

– Svi članovi porodice Đoković dolaze u kuću koju je Nole kupio. U njoj su se odmarala teniserova braća Marko i Đorđe, roditelji Srđan i Dijana, kao i stric Goran. I Novak je već nekoliko puta boravio u mestu pored Herceg Novog sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Vila je dobro zaštićena, ima kamere na svakom ćošku, visoke zidove i metalne rešetke, pa su skriveni od radoznalih pogleda – priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, Đokovići mogu u potpunosti da se opuste na imanju koje su kupili.

– Kuća ima veliki bazen s kog puca prelep pogled na more. Takođe, vila poseduje i privatnu plažu, koju najviše vole deca. Tu im je usidrena i jahta, kojom leti krstare Jadranom. Zanimljivo je da Novak i Jelena obožavaju da voze trotinete! Ljudi su ih viđali u kraju na njima – otkriva naš izvor i dodaje da Đokovići imaju i stan u Tivtu:

– Znam da su ga platili 2,2 miliona evra, ali ne znam da li su ga prodali pre kupovine kuće.

Ulaže u nekretnine

Pored velelepne vile u Herceg Novom, Nole je nedavno kupio i kuću u španskoj Marbelji, za 10 miliona evra. Srpski as vlasnik je i stana u Monte Karlu, u kom je prethodnih godina živeo s porodicom. Ima i dve nekretnine na Menhetnu u Njujorku, kao i jednu u Majamiju. Za dva stana u Njujorku izdvojio je pet miliona, dok je onaj u Majamiju platio šest miliona evra. Đoković ima svoj kutak i u rodnom Beogradu. Poseduje penthaus na Novom Beogradu od 250 kvadrata, za koji je iskeširao 545.000 evra.

Redovno igra tenis s Jankom

Kad je u Crnoj Gori, Novak redovno igra tenis s Jankom Tipsarevićem! Osim što su prijatelji, oni su i komšije u Portonovom, gde bivši teniser i njegova supruga Biljana imaju stan. Tipsarević je otvorio i Tenisku akademiju u okviru ovog luskuznog naselja, pa Nole tu često trenira.

(Informer)