NIKO GA SE SKORO NI NE SEĆA, a bio je među najvećima u Jugoslaviji: Nećete verovati kako izgleda danas Seid Memić Vajta, EVO čime se sad bavi (FOTO)

Region

Kultura je u doba Jugoslavije cvjetala, bilo je mnogo zabave na našoj estradnoj sceni. Tada su pjevači gradili svoje karijere svojim trudom i radom koji su zalagali, a svi mi ostali smo zaista uživali u njihovim pjesmama i imali smo zaista veliki izbor što se tiče pjevačai to od narodne pa sve do pop muzike.

Ali mnogi od tih pjevača ipak nisu uspjeli sačuvati svoje karijere, djelom er se nisu mogli snaći kako su se vremena mjenjala ili pak iz nekih drugih razloga. Takav jedan pjevačje bio i Seid Memić poznatiji kao Vajta.

Vajta je uvijek bio prije svega jedna divna osoba a i vrhunski pjevač, a svoijm raspoloženjem je znao i drugima odmah popraviti raspoloženje. Na njegovim koncertima se moglo vidjeti da je zaista unosio dosta pozitivne energije.

U svoje vrijeme je snimio par hitova ali onda se u potpunosti povukao sa scene. Vajta trenutno boravi u Njemačkoj sa svojom suprugom, a muzikom se prestao baviti u potpunosti.

infopedija.com