Paige ostavila palicu i osvanula s košarkaškom loptom: ‘Od sada sam najveći fan košarke

Region

Jednostavno nikada se ne želim skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere, rekla je jednom prilikom bivša golferica

Palicu za gol zamijenila je košarkaškom loptom, a umjesto minice, uvula se u kratke hlačice i usku majicu. Pa izazvala kaos u svijetu fanova golfa.

– Paige, zar mijenjaš sport? – upitali su je u strahu.

No, na njihovu sreću, Paige Spiranac ostaje vjerna svome golfu koji ju je proslavio. Fotografije s košarkaškom loptom samo su najava ‘March Madnessa’, odnosno završnice američke sveučilišne NCAA lige.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

Je li loptu uzela samo za potrebe fotografiranja, nije niti bitno jer je košarka profitirala. Komentari su pozitivni, a mnogi su je obasuli hvalospjevima i riječima kako su zbog nje zavoljeli košarku.

– Košarka mi je do sada nije bila draga, ali sada je obožavam – složili su se fanovi.

Bivša golferica na društvenim mrežama ima oko 4,5 milijuna pratitelja, a najveći dio toga otpada na Instagram na kojem je prati čak 3,7 milijuna ljudi. Paige redovito objavljuje fotografije kojima mami uzdahe, a ima i profil na stanici za odrasle OnlyFans. No, drži se svojih principa, a to je da ne objavljuje golišave fotografije.

– Nema golotinje i to namjerno. Također mislim da je nepokazivanje svega zapravo seksepilnije. To je moć korištenja svoje mašte. To je nešto što ću uvijek raditi – rekla je Paige pa pojasnila zašto ne preferira golotinju.

– Jednostavno nikada ne želim se skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere u sljedećih pet, 10, 15, 20 godina – rekla je Paige.

Posljednjom objavom zabrinula je fanove golfa, no nema straha. Palica ostaje u njezinim rukama.

24sata