Jelena Iz Beograda I Mihael Iz Osijeka. “Vereni Smo. Zavoleo Me Je, Zavoleo Je I Prihvatio I Moju Decu”. (FOTO)

Region

elena iz Beograda i Mihael iz Osijeka su odličan primer da ljubav nema prepreke. Postavili su visoke standarde u ljubavi, koje verovatno mnogi ne mogu preskočiti a kada pročitate njihovu priču, biće vam jasno zašto.

“Ja sam Jelena iz Beograda🇷🇸, on Mihael iz Osijeka🇭🇷. Slučajno smo se upoznali, započeli priču i nismo ni slutili gde to može odvesti. Ja sam razvedena, imam tri devojčice koje su mi bile jedini izvor snage u prošlosti. Porođaj sa bliznakinjama sam jedva preživela, otvarana četiri puta, ostala bez svih organa, dva dana oživljavana iznova i iznova… i preživela. Zato, kada sam saznala za prevare bivšeg muža, znala sam da moram dalje, da sam preživela sa razlogom, zbog njih tri… Ispod mog osmeha se nije video pakao koji prolazim.
Mihael je imao dugu vezu iz koje nije umeo da izađe na vreme dok to nije ostavilo posledice na njegov psihosocijalni život.
I u tom haosu koji smo živeli, mi smo se prepoznali, čuli, osetili ono drugo, jednostavno kliknuli. Emocije su došle same po sebi i krenulo je naše putovanje od 172 km i jednom granicom između.

Počelo je u doba drastičnih mera zbog pandemije, kad nije bilo dozvoljeno putovanje bez posebnog razloga. “Šta je bolji razlog od ljubavi?”, pitah jednom prilikom graničara. I puštali su nas tako. 🥰
U početku nisam znala šta da očekujem… Ipak je to Osijek, ratom pogođeno područje. Iako kod mene nikada nije postojala podela po nacionalnosti, znam da je vrlo verovatno da ću naleteti na one koji ne misle tako. Njegova porodica, prijatelji i okruženje me je zato raspametilo. I mene i decu su oberučke prihvatili i zavoleli, što je naravno obostrano. A od pre nekidan smo zručeni. Uprkos udaljenosti, uprkos granici, uprkos tome što ne mogu da rađam više… Nas petoro smo obitelj, porodica, ljubav i spremni smo da se borimo do kraja za naš san i cilj.”

cizmicatv.com