Slušajte svoj instinkt”: Spasila je život svoje kćeri, a sada šalje upozorenje roditeljima

Zanimljivosti

Nakon što je spasila život svoje kćeri, majka šalje važno upozorenje roditeljima uz savjet da uvijek slušaju svoj instinkt.

Mama Amy Jackson je na TikToku podijelila snimku svoje djevojčice Zoey kao upozorenje roditeljima na stanje koje joj je zamalo ugrozilo život da ga nije primijetila na vrijeme.

Ova mama troje djece podijelila je snimku iz vremena kad je njezina kći imala samo nekoliko mjeseci i opisala što im se dogodilo.

”Zoey je bila savršeno zdravo dijete. Onda se prehladila, ali njezino ponašanje nije bilo tipično. To nije bila moja Zoey. Odveli smo je na Hitnu jer nikako nije uspijevala ostati budna dulje od nekoliko sekundi. Liječnici su mi rekli da je to zbog toga što ima prehladu, objasnili mi da ne brinem i da samo treba više odmarati. Ipak, ja sam osjećala da nešto nije u redu. Njoj se inače nikad ne spava, bilo mi je čudno”, započela je svoju priču.

@amyjackson9213

I will always share Zoey’s story. A mother knows her child best. #momsoftiktok #amotherslove #cutebaby #cutebabiesoftiktok #speakup #momknowsbest #fyp

♬ original sound – Amyjackson9213

Objavila je priču kao upozorenje roditeljima da ne ignoriraju svoje instinkte
”Odlučila sam ponovno otići u bolnicu i dobro da jesam. Kad smo stigli, napravili su joj pretrage i otkrili da ima užasno nizak šećer u krvi. Dali su joj infuziju i za nekoliko minuta je bila kao nova. Odlučila sam podijeliti njezinu priču kako bih upozorila sve roditelje da ne ignoriraju svoje instinkte. Ja sam tako svojoj kćeri doslovno spasila život”, objasnila je u videu koji je zatim objavila na TikToku.

Liječnici su joj, kako kaže, objasnili da je tijelo njezine kćeri zbog prehlade i iscrpljenosti doslovno ”potrošilo” sve zalihe šećera u krvi, a njezino je stanje moglo dovesti i do smrti da ova mama nije reagirala na vrijeme.

”Hvala ti što si ovo podijelila s nama. Mislim da je dobro upozorenje svima koji ignoriraju majčinske instinkte. Sva sreća što nisi odustala i ponovno otišla u bolnicu. Ti si njezin heroj”, samo je jedan od mnogih komentara podrške.

novizivot.net