Gladna baka je prišla voditelju restorana, a njegova reakcija je nevjerojatna

Zanimljivosti

Gladna baka je sa svojom trogodišnjom unukom ušla u restoran te poručila voditelju restorana da nema hrane. Njegova reakcija je uistinu nevjerojatna.

Restorani poslužuju goste u zamjenu za novac, tako to funkcionira. Iz tog je razloga naročitu pozornost privukao nesebičan čin jednog voditelja restorana kojem je prišla gladna baka.

Ahmed je voditelj jednog restorana brze prehrane u gradu Houstonu, on voli svoj posao i zahvalan je. Jednog je običnog dana u restoran ušetala neobična žena.

Bila je to mršava starica koja je sa sobom imala trogodišnju djevojčicu – svoju unuku. Baka je povukla Ahmeda po strani. Objasnila mu je da nema novca za hranu, da ima još devetero unučadi i da joj je ponestalo goriva u autu.

Zamolila je Ahmeda da joj da hranu, a ona mu je obećala platiti sutradan, nakon što joj obračunaju i vrate porez. Čak mu je u ruke gurala osobnu iskaznicu kao dokaz da će se vratiti.

Ahmed nije htio ni čuti. Nije htio uzeti osobnu iskaznicu. Umjesto toga, dao je pripremiti ogroman obrok za nju i za cijelu obitelj – besplatno.

Sve je zabilježio jedan zaposlenik koji je snimku podijelio na internetu. „Bože blagoslovi ovog čovjeka“, rekao je, „dao joj je besplatnu hranu i rekao da se vrati ako sutra bude gladna.“ Povrh svega, natočili su joj goriva u automobil.

Amhed je objasnio da žena prolazi kroz „vrlo teško razdoblje. Bilo ju je vrlo sramota zatražiti“. Mogao ju je odbiti, no rekao joj je da se slobodno vrati ako se opet pronađe u istoj situaciji.

novizivot.net