Djevojčica (3) je držala malu sestru u naručju, a onda joj izgovorila najljepše riječi

Svijet

Trogodišnja djevojčica je jedva čekala da može držati svoju malu sestru u naručju. Kada ju je uzela, izgovorila je riječi koje su rastopile internet.

Nikada ne znate kako će se vaša djeca ponašati kada u obitelj dođe nova beba. Ipak više neće biti najmlađi, a to ponekad zna biti problem.

No, ne i za ovu djevojčicu.

Molly Conley je imala samo dvije godine kada je joj je njezina majka, Heather, rekla da će imati bracu ili seku. Molly je bila presretna.

Već je imala starijeg brata. Jacka, tako da je znala kakva ona treba biti u budućnosti. Bila je odlučna pokazati koliko će jako voljeti svog novog brata ili sestru.

Molly je mjesecima nervozno iščekivala dolazak bebe.

Tada je jednog dana dobila vijest, čak i bolju od one da će biti velika sestra. Mama će joj roditi malenu sestricu.

No, mjeseci su prolazili, a beba nikako da stigne!

Beba je čak propustila Mollyn treći rođendan no mama joj je rekla neka cijeni te trenutke jer više neće biti najmlađa u obitelji.

Jednog dana su se Molly i Jack probudili i dobili predivne vijesti od svoje tete. Večer prije je na svijet stigla malena Cora.

Molly je s tetom otišla vidjeti svoju sestricu. Bila je neopisivo uzbuđena, ipak je čekala taj dan jako dugo vremena.

Kada je vidjela Coru nije mogla doći sebi od radosti. Uskoro ju je držala u naručju, a tada joj je dala i nekoliko predivnih obećanja.

Molly je pogledala Coru i rekla: „Ti si upravo došla iz maminog stomaka. Neću te ispustiti… neću dati da više bilo gdje ideš“.

Molly je poljubila svoju sestru u glavu puna ljubavi. Jasno je da će biti odlična velika sestra koja će uvijek paziti na Coru.

Hvala Bogu, majka Heather je uspjela sve to snimiti tako da se i mi možemo rastopiti od slatkoće tog divnog trenutka.

 novizivot.net