U mirovinu otišla s 24 godine: Moj ‘sugar daddy’ mi sve plaća

Svijet

Semie kaže i kako se ne sjeća kad je ona zadnji put nešto u svome životu platila. Također, tvrdi i kako su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo, trebamo odabrati onoga koji ima novca

Semie, koja se umirovila sa samo 24 godine, priznala je da je ima predivan život i da nema potrebe raditi. Naime, ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji dobro zarađuje i pruža joj sve što joj je potrebno.

Mnogi je nazivaju sponzorušom, ali ona na to ne obraća pažnju već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskošna okruženja i odmarališta u kojima se nalazi.

Čak je objavila i video na kojem joj njen stariji muškarac daje hrpu novaca. Ovaj je video zaprepastio ljude na društvenim mrežama koji su u komentaru pisali da je Semie sponzoruša, a ona je jednostavno priznala da upravo to i je. Kaže i kako se ne sjeća kad je ona zadnji put nešto u svome životu platila jer sve njene troškove pokriva njen ‘sugar daddy’.

@

♬ –

Osvrnula se i na žene koje rade kako bi zaradile svoj novac te je rekla da one nisu ništa posebno, da ih se previše cijeni te da je njoj u životu ljepše nego bilo kojoj od njih.

Također, tvrdi i kako su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo nekog s kime ćemo biti u vezi, trebamo odabrati onoga koji ima novaca, piše The Sun.

24sata