Ljubo se rastužio nakon što nije dobio nijedno pismo: Znao sam. Bio sam pa i ostao nesreća…

Region

S obzirom na to da živi sam, želio je pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme

Ljubo Šerman (66) iz Vele Luke nažalost nije uspio u naumu da prođe dalje u showu ‘Ljubav je na selu’. Škrinjica je otvorena, a u njoj nije bilo pisama. Voditeljica Anita Marinović (39) poručila mu je kako u škrinju stane barem sto pisama.

Stotinu? Meni je dosta samo jedno. Što će mi više? – dodao je Ljubo, a nakon što se otvorila kutija sagnuo je glavu.

– Nema ništa. Rekao sam ti. Tako i treba – rekao je utučeni Ljubo.

– Ne znam koji je razlog tome. U životu sam bio nesreća i ostao. Rekao sam kakav sam, što sam i eto – poručio je dalje, a Anita mu je priznala da je možda postavio visoke standarde.

– Tražio si da je mlada, vitalna, vitka – rekla je, na što je Ljubo poručio da mu ne treba stara žena, da želi neku s kojom će pod ruku šetati, a da ga nije sram.

Iza Ljube je brak dug 15 godina, a nakon toga je bio u nekoliko veza koje nisu dugo potrajale. Najveće blago u životu su mu djeca i unuci.

S obzirom na to da živi sam, želio je pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme, a jednako mu je bitno da je vesela, vrijedna i iskrena te da ima od 50 do 60 godina.

24sata