Poljakinja nakon sedmero djece rodila petorke: ‘Imali smo veće šanse za dobitak na lutriji’

Svijet

Dominika je u bolnici bila posljednjih 10 tjedana, gdje je čuvala trudnoću zbog eventualnih komplikacija. Za to vrijeme, njezin suprug Vince je kod kuće čuvao njihovih sedmero djece

Dominika Clarke je u nedjelju poslijepodne rodila petorke u bolnici u Krakovu. Naime, ova Poljakinja već je majka sedmero djece i to u rasponu od 10 mjeseci do 12 godina, pa ne čudi da svoju trudnoću naziva čudom. Liječnici kažu da su šanse za začeće petorki jedan naprema 52 milijuna.

Planirali smo osmo dijete, ali petorke nismo očekivali. Imali smo veće šanse za dobitak na lutriji. Kao matematičarka, volim ovakve statistike – izjavila je Clarke.

Dominika je u bolnici bila posljednjih 10 tjedana, gdje je čuvala trudnoću zbog eventualnih komplikacija. Za to vrijeme, njezin suprug Vince je kod kuće čuvao njihovih sedmero djece.

Bebe su rođene carskim rezom u 29. tjednu, a tamo će i ostati dok ne ojačaju. Rođene su tri djevojčice Arianna Daisy, Elizabeth May i Evangeline Rose te dva dječaka Charles Patrick i Henry James, a piše Daily Mail.

24sata