OVAJ SRBIN VEĆ 10 GODINA ŽIVI SA DVIJE ŽENE POD ISTIM KROVOM- Cijelo Selo Bruji O Radiši- Ana Došla Trudna U Kuću, A Stojanka Je Prihvatila Bez Problema – JA SAM U SVOJOJ KUĆI OPOZICIJA

Region

Radiša Jovanović iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca sa srećnim osmjehom počinje svoju priču: „Ja sam opozicija u kući, a žene su vlast, znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. „Cijela ova priča dolazi nam iz Srbije. Reč je o Radiši, koji je poslednjih 10 godina miljenik svojih komšija, srectan što živi u zajednici sa dvije žene pod istim krovom, a sa njima ima šestoro dece.

Prva supruga Stojanka sa njim je u braku 20 godina, sa njom ima tri sina i ćerku. Njegova druga supruga, Anna, došla je u njihov dom prije 10 godina s još dvije kćeri. Radiša kaže da ga nije briga što ga neki prijatelji zauvijek napuštaju zbog zajednice i naveliko ga zaobilaze, ali kaže da nije puno bolje ni s rodbinom i rođacima koji uglavnom misle da je lud i čudan. , kaže Radiša.

“Ja sam najbogatiji čovjek na svijetu, s dva prekrasna poltrona, šestero djece, što ima ljepše?!“ Imam šest sokola, i ponosim se time. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi brinemo svoju brigu, neka oni brinu svoju za sebe. Nije nas briga što drugi ljudi govore, mi živimo svoje živote i to je stvarno dobro! Ne fokusiramo se na seoske priče, znamo godinama, bili smo u centru pažnje, a tako i živimo. Ali to je naša briga. Ja sam kod kuće opozicija, a žene su vlast”, kaže Radiša.

glasregije.com