Misterija duga više od 20 sati: Šta je krenulo po zlu i gde su nestali Dragan i njegova ćerkica (6)

Region

Otac i ćerka, Dragan i šestogodišnja Milica Daničić, nestali su u toku jučerašnjeg dana na putu Beograd – Zaječar. Policija intenzivno traga za njima, a zasad nije poznato šta se dogodilo.

Vest o nestanku Dragana i Milice objavljena je na društvenim mrežama.

„Krenuli su juče iz Beograda ka Zaječaru oko 14h. Od 17h je nedostupan i nema ih. Prijavljen nestanak policiji, ali čeka se 24h. Postoji mogućnost da su obilazili izletišta oko Bora i Zaječara i zaglavili se negde, ukoliko neko poznaje nepristupačne terene u tom predelu i ima mogućnosti da krene u obilazak molim vas javite“, navodi se na društvenim mrežama.

Nije isključeno da su planirali nešto da posete.

„Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17h nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji“, ispričala je ranije za medije Jovana Jelenković, Draganova devojka.

Prema saznanjima Nove, njihov nestanak prijavljen je sinoć, odnosno nešto posle 12 sati.

Od tada policija traga za njima.

„Marija i Dragan godinama nisu zajedno, a sada su u fazi razvoda. Devojčica je po dogovoru kod majke, a otac ju je viđao po dogovoru s majkom. Svaki put je Milicu vraćao tačno kada je bilo dogovoreno, nije poznato šta je sada pošlo po zlu“, kaže izvor Nova.rs.

Policija je na terenu i traga za Draganom i Milicom.

nova.rs