Suzana Mančić se naglo osušila: Najnovija fotografija zabrinula javnost – Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje

Region

Suzana Mančić godinama unazad važi za jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni i dok je muškarcima oduvek bila tiha patnja, žene su je posmatrale sa dozom ljubomore. Ipak, i kao jedna od najlepših žena sa javne scene, izgled Suzane Mančić nije nešto čime je ona uvek zadovoljna, a posebno je to bio slučaj krajem prošle godine kada joj je zasmetao višak kilograma.

Zbog supruga Simeona voditeljka često posećuje Grčku, a jedan od razloga njene gojaznosti bio je i stil života koji se tamo vodi i koji uključuje kasne večere, te Suzana u jednom momentu dogurala do skoro 90 kilograma. To je uticalo na njeno samopouzdanje, pa je ozbiljnije i dugoročnije rešila da se pozabavi ovim problemom, a da joj je i te kako pošlo za rukom imali smo prilike da se uverimo njenim objavama poslednjih meseci.

Izgled Suzane Mančić sada je drastično promenjen još većim brojem skinutih kilograma, a to pokazuje najnovija fotografija na kojoj ona pozira neposredno pred snimanje jedne emisije. U dugačkoj sivoj suknji i interesantnoj širokoj majici, Suzana zaista izgleda odlično, međutim iako mnogi komentarišu da je odevna kombinacija dosta uticala na suženje figure, po njenom licu i rukama jasno je vidljivo da se ona gotovo prepolovila.

story.rs