Javnost u šoku: Evo šta je Jovana Jeremić predložila Aleksandri Prijović

Showbizz

Saradnja Aleksandre Prijović i Jovane Jeremić na pomolu

Aleksandra Prijović jedna je od najvećih mladih zvezda koja je tokom karijere imala priliku da ostvari saradnju sa velikim brojem talentovanih ljudi, od pokojne Marine Tucaković do Dragana Brajovića Braje.

Ipak, na spisak novih saradnika mogla bi uskoro da se pojavi, ni manje ni više, nego voditeljka Jovana Jeremić.

Naime, Jovana smatra da ima dovoljno talenta da piše pesme za najveće zvezde naše estrade:

Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena posle smrti Marine Tucaković. Ja sam neko ko vrlo voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gde ću da živim, krenuću da pišem pesme za pevače. Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković. Ona je mene mnogo volela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pesmu – rekla je Jovana i otkrila da ima spremljen hit za popularnu pevačicu:

– Moja najveća inspiracija je Aleksandra Prijović. Ekskluzivno ću ti reći, moja prva pesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pesmu ću joj ja pokloniti. Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja Zvezde Granda. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru – rekla je Jovana za televiziju Kurir

 EKSKLUZIV/KURIR

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ