Objavila da je trudna, pa je izvređali na društvenim mrežama: Marija Mikić preživela internet nasilje

Showbizz

Trudnoća Marije Mikić izazvala lavinu komentara

Pevačica Marija Mikić je nedavno saznala da je ponovo u drugom stanju nakon četrdeset dana od rođenja njene prve ćerke. Pre trudnoće je imala tzv. Trombofiliju, poremećaj zgrušavanja krvi, zbog čega je imala tri spontana pobačaja. Sada je Marija potpuno posvećena prevenciji i pažljivo prati svoje zdravstveno stanje tokom trudnoće. Redovno proverava D-dimer i nastoji da se pridržava preporučenog režima lečenja, kako bi učinila sve što je u njenoj moći da se održi trudnoću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Osim zdravstvenih problema, Marija je morala da se suoči i sa negativnim komentarima na društvenim mrežama, ali je ipak zadržala pozitivan stav i osećala se kao „srećna mama, dobra mama“. Ona savetuje sve žene da se za svaki problem obrate svojim lekarima što pre, kako bi što pre počele sa terapijom. Takođe je rekla kako su je mnogi osudili kada je objavila da je u drugom stanju, trudnoća Marije Mikić izazvala je lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

– Koliko moraš biti nesrećan da ženi tako nešto napišeš, pogotovo ženi koja je u drugom stanju. Da li oni znaju kroz šta sam prošla? Da li oni znaju koliko sam plakala? Da li oni znaju koliko sam puta molila Boga da sve bude kako treba – istakla je pevačica.

 Ekskluziv

SLIKE: Instagram