Drama u najavi: U Zadrugu ulazi žena koja jednom rečenicom može da uništi Anu Ćurčić

Showbizz

Bivša zadrugarka planira da raskrinka Anu Ćurčić

Ana Ćurčić po ulasku u rijaliti Zadruga postala je jedan od glavnih favorita kada se suočila sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njegovom ljubavnicom Anđelom Điričić.

Ipak, kako vreme prolazi, euforija oko Ane prolazi jer, sudeći po komentarima, sve manje ljudi joj veruje, jer se s vremena na vreme miri sa Slavnićem.

Jedna od njih je i bivša zadrugarka Ermina Pašović, koja jedva čeka da uđe u Zadrugu i saspe Ani u lice sve što misli o njoj.

– Ovo što gledamo od njih je jedan jeftin film. On je lud, dijagnoza teška, udaren u glavu. Ona je najjeftinija glumica koja je ikad kročila u rijaliti. Sve što radi je isplanirano, manipulator je pravi, ubeđena da sve drži pod kontrolom, a svi su je provalili. Ona je mogla da izdominira samo tako, ali nije znala. Pisala je svim jakim fan grupama da je ucveljena, jadna, tražila podršku pred ulazak od svih, ali nije joj pošlo za rukom – rekla je Ermina koju je zgrozila činjenica da je Ana pokušala da stupi u kontakt sa Kijom Kockar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan)

– Svaku Zvezdanovu neartikulisanu reakciju ona izazove jer zna kako. Što je normalno jer su toliko godina zajedno. Čačne ga da on lomi, pravi haose, da šeta u krug ko nezdrav, onda ona plače i smiruje ga. Cilj je da pokaže Anđeli, pošto je iskompleksirana zbog nje, da može da ga vrati kad želi, da je iznad svih. Nju bole Anđeline godine, izgled, umesto da se fokusira na njega i sa njim reši šta ima, ona bi da se dokazuje na svim poljima. I onda dobije ovakav hejt naroda i osudu. Pogrešno je posavetovana. Dok je bila napolju bila je ubeđena da će biti Kija dva, na krilima te priče je ušla u šou. Kija nije glupa, htela je da dođe do nje da bi dobila savete, podršku, verovatno da se udruže. Ali, Kristina nije ni naivna, ni glupa da se ova okoristi o nju, a ko zna koja li je pozadina cele priče. Nema koga nije kontaktirala i od koga nije tražila savete, podršku. Ona je rekla da nije gledala mesec dana rijaliti, a sve je radila da bi ušla, spremala se, organizovala glasačko telo, fanove, razne grupe. Povređena žena to ne radi, ona se zatvori u kuću, ne izlazi nigde, sem ako nema neki veći cilj, korist – rekla je Ermina.

EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN INSTAGRAM/YOUTUBE