Marina je učila medicinu da bi postala lekar, a onda se i sama teško razbolela: Pomozimo joj da pobedi

Region

Dvadesetjednogodišnja Marina Đorđević živela je uobičajenim životom tinejdžerke do završetka srednje medicinske škole i iznenadne pojave bolesti. Bila je potpuno zdrava i vesela devojka, sa talentom za muziku i nadom da će biti lekar, ali je leukemija promenila sve njene želje i planove.

Blizu godinu i po dana bori se sa leukemijom, koja joj se vratila uprkos transplantaciji koštane srži u avgustu 2022. Ono što daje nadu je lečenje van zemlje, procedurom CAR – T ćelijama, a novac joj je osim za lečenje potreban i za troškove puta i smeštaja.

Marina je bez obzira na sve uvek vesela i raspoložena.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Marini da pobedi leukemiju, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 125 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Marini!

Devizni račun: 160-6000001500710-77

IBAN: RS35160600000150071077

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

dijaspora,net