Otac ostao bez obje noge dok je svojim tijelom štitio dvoje djece od opasnosti

Zanimljivosti

Jedan čovjek je postao heroj nakon što je djelovao brzo, odlučno i ne obazirući se na vlastitu sigurnost kako bi zaštitio svoju djecu. Izgubio je obje noge, a ima i druge ozljede.

Sredinom prosinca, Dave Miln, njegova supruga Clare, trogodišnja kći Isla i jednogodišnja kći Anna bili su na skijalištu u sjevernoj Kaliforniji. Obitelj Miln bila je na putu na sate skijanja kada su stvari krenule užasno po zlu, piše People.

Sa obitelji se sudarila motorna freza za snijeg. Dave, koji je služio u australskoj vojsci, odlučio je staviti svoje tijelo na svoju djecu kako bi ih zaštitio od ozbiljnih ozljeda i moguće smrti, izvještavaju mediji.

Kao rezultat Daveovog agresivnog manevra da zaštiti svoju obitelj od stroja, zapleo se u uređaj. Bilo je potrebno gotovo sat vremena da hitne službe oslobode Davea iz freze za snijeg, piše Inside Edition.

Otac je ostao bez obje noge
Dave je na kraju ostao bez obje noge. Osim nogu, GoFundMe postavljen za Davea i njegovu obitelj navodi da je također slomio “obje bedrene kosti, zdjelicu, nekoliko donjih kralješaka, 3 rebra”.

Stranica spominje da je Dave prošao kroz 10 različitih operacija.

Dave nije bio jedini član njegove obitelji koji je pretrpio ozljede u incidentu. People izvještava da dok Anna nije ozlijeđena, trogodišnja Isla je imala prilično ozbiljne ozljede.

Isla je, stoji na stranici GoFundMe, završila s dvije slomljene noge, slomljenom zdjelicom i raznim drugim ranama. Na stranici se zatim navodi da je Isla zbog ozljeda prošla tri operacije. Od nje se “očekuje da se potpuno fizički oporavi”, dodaje se na stranici.

GoFundMe stranica ima navedeni cilj od 150.000 dolara za obitelj Miln. U ovom trenutku stranica je prikupila nešto manje od 136.000 dolara u donacijama za obitelj.

Kakav čin ljubavi ovog supruga i oca 2 djece! Izložio se opasnosti kako bi zaštitio i spasio živote svojih mladih djevojaka.

novizivot.net