UHIĆEN ZAVODNIK IZ ‘LJUBAVI NA SELU’! Nježni ‘fetišist’ zgrozio policiju mračnim priznanjem: ‘Jednostavno ne mogu odoljeti’

Zanimljivosti

Splitski piroman dva mjeseca je bezobzirno palio gradske spremnike za otpad, a saznaje se da je riječ o Željanu Areniću s Brača, koji je svojedobno sudjelovao u popularnoj RTL-ovoj emisiji “Ljubav je na selu”. U nedjelju ujutro je doveden pritvorskom nadzorniku PU splitsko-dalmatinske, a zaradio je i kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari.

Serijskom palitelju kontejnera ovo nije prvi put da osuđivan. Naime, 2019. godine bušio je gume na automobilima u Positrama na Braču, bio je i prva osoba koju su splitski policajci uhitili kada je planuo kontejner u Bihaćkoj ulici.

Pronašli su ga nedaleko od mjesta zločina i odveli u postaju na ispitivanje, pa su mu i pretresli stan u Splitu.

Doslovno žari i pali
Kako saznaje Slobodna Dalmacija, Arnerić se sumnjiči da bi upaljačem zapalio kocku za potpalu koju bi onda ubacio u kontejner. Znao je u jednoj noći, navodi se u prijavi, zapaliti po nekoliko kontejnera, a operirao je na splitskim četvrtima Spinut, Varoš, Škrape, Bol i Manuš.

Arnerić je priznao krivnju za paljevinu kontejnera, a negira samo neke koji su planuli u ulicama za koje tvrdi da nikada nije čuo.

“Jednostavno ne mogu odoljeti kada vidim kontejner”, rekao je.

Inače, Željan je česti sudionik u TV emisijama. Tako je u travnju 2021. godine sudjelovao u HRT-ovom kvizu “Potjera”, gdje na žalost nije ostvario plasman u finalnu potjeru.

dnevno.hr