SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ POSTAO BESKUĆNIK: ‘Odrekla Me Se Rođena Majka, Sad Živim U Parku!’

Region

Kada su me policajci uhvatili i zatvorili iza rešetaka, tražio sam barem jedan poziv kako bi nazvao nju, a ona mi je tada rekla: ”Ti ovdje više nemaš kuću, nisi poželjan i nikad ne dolazi!” Cijelu noć sam prespavao na klupi, rekao je Marko Gvozdenvić.

Kako saznajemo pjevačica se odrekla svog sina, ne želi da ga primi u svoju kuću, zbog čega on više od mjesec dana boravi kod jedne prijateljice, a nekada prespava i u parku. Niko nije mogao ni zamisliti da će ovako završiti sin popularne pjevačice.

Sve je počelo nakon udesa koji je napravio Marko pri čemu je jedna djevojka smrtno stradala. On je završio u zatvoru gdje je proveo neko vrijeme. Kada je izašao sve više se odavao alkoholu, nije mogao ni brak da sačuva, oa ga je žena ostavila i razveli su se, a i sa majkon Snežanom uvijek bi bio na ‘ratnoj nozi’ i upućivao joj užasne riječi i uvrede.

”Već odavno nismo u dobrim odnosima. Priznajem da je sve moja krivica jer sam napravio mnogo grešaka u svom životu, te razumijem zašto ne želi da komunicira sa mnom. Ja sam kao ona, uvijek kažem onako kako jeste. Njoj sam istinu sasuo u lice, što njoj glavnom nije odgovaralo. Uvijek smo imali pravi razlog zašto smo se posvađali, a kasnije smo počeli i zbog nekretnina. Jedno vrijeme sam pio, a sve između nas je počelo nakon smrti oce Slobodana 2013. godine.”

”Uslijedila je velika netrpeljivost među nama, jer neke poslove nisam mogao da obavim. Mama je nekoliko puta vidjela koliko sam radio, trudio se i imao previše posla, a onda bi mi rekla da napustim i da to nije posao za mene. Kad to uradim ona bi se ljutila na mene i govorila kako sam samo besposlen i da neću da radim. Kasnije bi se izvinjavala i govorila da je nervozna pa tako govori. Neko vrijeme sam tolerisao , a onda sam i ja počeo da gubim živce i svašta joj govorio.”- ispričao je Marko.

glasregije.com