Fabijan Pavao Medvešek sa suprugom je u vezi od srednje škole, a sad su postali roditelji

Showbizz

Krajem svibnja 2022. Karla i Fabijan uplovili su u bračnu luku. Vjenčali su se u Motovunu. Za medije su tada otkrili detalje najvažnijeg dana u životu

Glumac Fabijan Pavao Medvešek (29), u srijedu, 25. siječnja, postao je otac. Najmlađi član žirija showa ‘Supertalent’ sretnu vijest objavio je na društvenim mrežama. Fabijan rijetko kad govori o privatnom životu, sa suprugom Karlom Abramović Medvešek živi mirno, no vole objavljivati zajedničke fotografije.

U vezi su još od srednje škole, no životni putevi nakratko su ih razdvojili. Karla je studirala studij produkcije u Engleskoj, dok je Fabijan bio na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. To vrijeme, morali su održavati vezu na daljinu.

U 2022. godini par je odlučio ‘okruniti’ ljubav. Glumac je u travnju objavio fotografije s momačke zabave u Istri i otkrio da je zaručen.

– Bilo je dobro, fakat. Hvala dečki. Ženim se – napisao je tada Fabijan.

Krajem svibnja 2022. Karla i Fabijan uplovili su u bračnu luku. Vjenčali su se u Motovunu, a Karla je detalje svadbe ispričala svojedobno za Story.

– Pala nam je kiša. Ako mi nije 30 ljudi reklo na taj dan: ‘Ako ti padne kiša na svadbu, bit će sretan brak. Tako se to kaže u Istri. Smiješno je, ali da – rekla je supruga glumca.

Svoje dojmove zatim je podijelio i Fabijan. Kako je tada rekao, čim je izgovorio sudbonosno ‘da’ počeo se osjećati drukčije.

– Ja iskreno osjećam razliku. Ne mogu to opisati riječima, ali osjeća se razlika – ispričao je.

Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar. Na svadbi su među gostima bili i glumac Ivan Čuić i manekenka Mia Matić.

Medvešek uz fotografije koje dijeli na društvenim mrežama često voli naglasiti koliko je i dalje zaljubljen u svoju srednjoškolsku ljubav. Također, jednom prilikom istaknuo je i kako u njihovom odnosu nema mjesta ljubomori.

– Ja sam miran i moja djevojka je top. Ona je zaista predivna osoba, zna čime se bavim i što to sa sobom nosi pa nemamo problema s ljubomorom i opsesivnosti – objasnio je svojedobno.

24sata