Teodora Radoičić hitno izvedena iz “Elite”

Showbizz

Teodora napustila Belu kuću zbog zdravstvenog stanja

Ovonedeljni vođa u “Eliti”, Marko Đedović, pročitao je pismo Velikog šefa koje je stiglo u Belu kuću gde poručuje učesnicima da je Teodora Radoičić morala da napusti rijaliti.

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Elite, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku i iznela ovakav stav. Teodora sad se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef – pisalo je u pismu.

Produkcija je odvela Teodoru kod lekara kako bi proverila kakvi su joj rezultati i pronašli odakle potiču simptomi koje danima oseća. Kad se vratila u Belu kuću saopštila je da će po svemu sudeći morati što pre da napusti takmičenje, kako bi se posvetila svom zdravlju koje je ugroženo.

– Pakao rezultati. To je drugi problem. Rekla mi je: “Ovo nije za zaj*******u, šta si radila do sad? Moramo da se družimo, moram da izađem odavde – rekla je Teodora učesnicima koji su se okupili oko nje kako bi saznali šta se dogodilo kod lekara.

Produkcija televizije Pink još uvek nije ništa zvanično potvrdila o Teodorinom izlasku, o kojem se celog jutra spekuliše na imanju, pa samim tim i na društvenim mrežama, gde se piše da je Teodori dijagnostikovan hašimoto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1

telegraf.rs