Vidjeli su se dva puta i odmah zaručili: ‘Između nas je 14.000 kilometara, ali mi se volimo’

Zanimljivosti

Iako Sarah i Luke još nisu odlučili gdje će se skrasiti, par jednog dana planira zajednički život. Tvrde kako je povjerenje u vezi najbitnije i da se njihova veza temelji upravo na tome

Luke Bond (22) i Sarah Dorough (21) su fitness treneri koji su se upoznali na Instagramu u prosincu 2021. godine, a spojila ih je ljubav prema zdravom načinu života. Unatoč tome što su udaljeni 14.000 kilometara, obećali su si da će se svaki dan čuti preko videopoziva.

– Postavljao mi je neka pitanja o fitnessu, budući da također radi kao osobni trener – rekla je Sarah o njihovim prvim online razgovorima.

Sljedeći put kada se javio, osjećala sam kao da ga na neki način poznajem, pa mi je bilo ugodnije. Ispitivao me i o mojoj vjeri i kršćanstvu, biblijskim stihovima i sličnim stvarima – dodaje.

Bond je u srpnju 2022. odlučio putovati čak 32 sata iz Novog Zelanda u Ameriku kako bi se konačno susreo sa Sarah u njezinom domu u Virginiji.

– Kad sam prvi put uživo vidjela Lukea, činilo se kao san. Iskustvo koje nikad prije nisam osjetila – taj prvi zagrljaj bio je nešto što smo toliko dugo čekali, pa možete zamisliti koliko je uzbudljiv bio trenutak kada smo potrčali jedno prema drugome i zagrlili se – ispričala je.

Sarah je rekla da je u prosincu otišla kod njega na Novi Zeland kako bi provela Božić s njim i njegovom obitelji. Na njezino iznenađenje, Bond je kleknuo i zaprosio je tijekom obiteljskog kampiranja.

– Bilo je super uzbudljivo i to je nešto što smo morali riješiti. Znali smo da želimo provesti život zajedno jer ne želimo nastaviti putovati toliko daleko – objasnila je Sarah.

Iako još nisu odlučili gdje će se skrasiti, par jednog dana planira zajednički život. Za sada će se morati oslanjati na “povjerenje” koje imaju jedno u drugo dok Bond u travnju ne ode u Ameriku da se ponovno vide.

– Najbitnija stvar je vjerovati jedno drugome, pogotovo kada ste toliko udaljeni jedan od drugog. Uvijek će postojati te negativne misli koje i jednome i drugome mogu pasti na pamet – priča.

Također, priznala je da im komunikacija nije baš bajna s obzirom da žive u različitim vremenskim zonama.

– Stvarno se borimo, ali također imamo nekoliko stvari koje radimo kako bismo “smanjili” tu udaljenost. Pokušavamo redovito komunicirati, dajemo prioritet našim pozivima i vjerujemo jedno drugome – rekao je par, piše New York Post.

24sata