NIS obradovao prvorođene bebe širom Srbije

Zanimljivosti

Kompanija NIS je još jednom potvrdila svoju izuzetnu posvećenost nacionalnoj kampanji “Da se nove nade rode”, koja se sprovodi sa ciljem unapređenja reproduktivnog zdravlja građana Srbije i pružanja doprinosa promeni negativnih trendova kada je u pitanju prirodni priraštaj. Ovoga puta, NIS je donacijom najkvalitetnijih domaćih proizvoda obradovao 225 prvorođenih beba u 15 srpskih porodilišta.

Novopečeni roditelji iz Vranja, Zaječara, Leskovca Kruševca, Bora, Ćuprije, Paraćina, Knjaževca, Sremske Mitrovice, Užica, Pirota, Loznice, Šapca, Vršca i Valjeva, su zahvaljujući članovima Kluba volontera kompanije NIS, blagovremeno dobili poklon pakete koji, pored pelena koje su donacija volontera, sadrže i domaće proizvode namenjene za brigu o novorođenčetu, koje je kompanija NIS obezbedila za ove hrabre mame i njihove bebe.

Pod okriljem kampanje „Da se nove nade rode“, u cilju povećanja nataliteta, tokom 2022. godine, kompanija NIS podržala je rad ukupno 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština na teritoriji naše zemlje.

Samo u okviru krovnog programa „Zajednici zajedno“, kampanja NIS je za 13 partnerskih gradova i opština izdvojila 118,5 miliona dinara namenjenih nabavci opreme najnovije generacije za 20 zdravstvenih ustanova, koja će ubuduće služiti poboljšanju reproduktivnog zdravlja stanovništva, a pored toga je sufinansiranjem troškova pomogla parove u procesu vantelesne oplodnje.

Kompanija NIS će i ubuduće nastaviti sa sprovođenjem društveno odgovornih projekata za još novih godina koje će na svet doneti i mnogo novih nada.

hellomagazin.rs