Dečko Joj Poslao Selfi, A Zbog DETALJA Koji Retko Ko Primećuje, Svet Joj Se Srušio (FOTO)

Zanimljivosti

Dečko joj poslao selfi, a zbog DETALJA koji retko ko primećuje, svet joj se srušio (FOTO)

Mlada Tiktokerka Sindi Kinč otkrila je da je partner vara zahvaljujući sitnom i jedva primetnom detalju koji je primetila na fotografiji kada joj je poslao selfi. Naime, kada joj je momak poslao selfi iz automobila kojima putuje, refleksija sa njogivh naočara za sunce pokazala je da na sedištu pored njega sedi neka druga devojka, sa kojom ju je po svoj prilici prevario.

Pogledala sam odraz u naočarama svog dečka i otkrila sam da me vara – navela je Sindi, a potom je objasnila da kad se malo bolje zadubite, u odrazu njegovih naočara jasno ćete videti devojku kako sedi u autu, sa nogama izbačenim kroz prozor.

Sindi ga je tada upitala da li je shvatio šta joj je poslao i šta je otkrio, na šta se on “pravio blesav”.

– Rekao mi je da nema pojma o čemu pričam. Kada sam mu rekla da malo bolje pogleda naočare, najpre se pogubio, a potom mi je rekao da sam luda i da to nije devojka sa kojom ga varam, već da se radi o devojci njegovog prijatelja, kojeg, gle čuda, nije bilo u autu – objasnila je Sindi.

Ona je sa dotičnim momkom u vezi četiri godine i do sada nije primetila da je vara, a izgleda da je to redovno činio, sudeći po onome što je tek kasnije izrekla.

– Nastavila sam da istražujem i da ga proveravam i ustanovila sam da me je za ove četiri godine prevario sa najmanje pet žena – zaključila je Sidni.

Njen snimak pregledan je ča milion puta, a mnogi joj šalju komentare podrške.

(objektiv.rs)