Mala princeza: Aleksa Balašević sa porodicom uživa u Italiji, fotografije ćerke Vere još jednom dokazale ono što svi tvrde FOTO

Zanimljivosti

Ćerka Alekse Balaševića je tatina kopija

Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina dočekali su prvo dete krajem avgusta prošle godine. Ćerkicu Veru uglavnom čuvaju od radoznalih pogleda, ali povremeno na društvenim mrežama podele poneku fotografiju. Sin legendarnog Đorđa Balaševića sa porodicom ovih dana boravi u prelepom Piranu u Sloveniji, a skoknuli su i do obližnje Italije.

Porodica Balašević slobodno vreme provodi na plaži i u dugim šetnjama. Mada još nije vreme za kupanje, Aleksa, Nikolina i Vera uživaju u majskom suncu, idealnom za relaksaciju, ali i za bebe. Sin Đorđa Balaševića još jednom je pokazao da mu je porodica na prvom mestu, kao i da ćerkica neodoljivo liči na njega. Ne sumnjamo da se lepo provode na putovanju.

Aleksa i Nikolina nedavno su otkrili za HELLO! da se sve promenilo kada je Vera ušla u njihov život.

‒ Koliko god da smo bili pripremljeni od prvog dana, kada smo saznali da čekamo bebu, opet se sve promenilo, na najbolje, naravno. Svi su najispunjeniji, najsrećniji i najokupiraniji Verom. Ona traži puno pažnje, ali to ne može da se poredi s ljubavlju i srećom koju svima nama pruža. Što se našeg (ne)spavanja tiče, otkad je Vera na ovoj planeti to je poseban dril, mislim da smo istestirali sve što je čovek u stanju da uradi kada spava vojnički u tri smene – rekao je tada Aleksa.

hellomagazin.rs