UZEO SAM TELEFON SVOJE DEVOJKE I OSTAO U VELIKOM ŠOKU: Moj Sin Je Zapravo Moj Ujak!

Zanimljivosti

UZEO SAM TELEFON SVOJE DEVOJKE I OSTAO U VELIKOM ŠOKU: Moj sin je zapravo moj ujak!

Otkrio je da njegova devojka ima dugogodišnju vezu sa sopstvenim dedom čiji je fetus dečak za koga je verovao da mu je sin.

Neke porodice imaju tajne koje bi želele da čuvaju upravo to. Često neki članovi imaju tajne toliko šokantne da preplaše svoje najmilije i upropaste svet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo TikTok korisniku po imenu @stacks1400.

Otkrio je da njegova devojka ima dugogodišnju vezu sa njegovim dedom čiji je fetus dečak za koga je verovao da mu je sin.

– Saznao sam da je moj sin zapravo moj ujak. Deda je spavao sa mojom devojkom sve vreme dok smo bili kod njega – izjavio je. U drugom TikToku otkrio je da je njegov deda bio poznat po tome što je varao baku.

Otkrio je strašnu istinu kada je uzeo mobilni svoje devojke dok se ona tuširala i otkrio dokaze o vezi koja je, kako je rekao, trajala godinama. Neki od dokaza uključuju eksplicitne slike i poruke.

Stacks je rekao svojim pratiocima da će se i dalje ponašati prema dečaku kao da je njegov sin i da se odnos neće promeniti samo zato što je otkrio vezu svoje devojke i dede.

@stacks1400

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

(espreso.co.rs)