Beskućnik je od policajca tražio malo vode, nije ni sanjao što će mu napraviti

Zanimljivosti

Nesretni beskućnik je od policajca tražio malo tople vode kako bi se otuširao i obrijao ne sluteći što će mu ovaj napraviti.

Dobro djelo se daleko čuje. Kada je beskućnik po imenu Bobby, u jednom dijelu New Yorka sreo policajca Aarona Pagea, objasnio mu je koliko mu je potrebno kupanje toplom vodom i šišanje. Nakon toga, policajac je došao na izvrsnu ideju.

Rekao mu je da se sljedeći dan vrati u postaju i da će mu spremiti poseban tretman. Ono što je uslijedilo je u potpunosti nadahnjujuće – Bobby nije mogao ni sanjati da će netko ovo učiniti za njega.

Četiri člana policijskog odjela – časnici Page, Buckley, George Gebo i narednik. Frank Fragapane – prikupili su nešto odjeće koju su donirali Bobbyju. Povrh toga, policajac Page mu je ponudio mjesto za tuširanje nakon čega su ga ošišali i obrijali.

Sreću nije mogao sakriti
Kada se pogledao u ogledalo Bobby nije mogao vjerovati onome što vidi. Sreću nije mogao sakriti, a policajcima se beskrajno zahvaljivao.

“Uvijek pokušavamo smisliti nove ideje kako pomoći i uzvratiti našoj zajednici”, kaže policajac Buckley. “Policajac Page predvodio je ovu ideju i bio je to sjajan način da se pomogne nekome tko jednostavno treba pomoć.”

Odjel je podijelio fotografije Bobbyjeve transformacije na svojoj Facebook stranici. U roku od nekoliko sati objava je imala nevjerojatnih 1300 dijeljenja.

Pogledajte detalje ove prekrasne priče u nastavku.

novizivot.net