DJEVOJČICA HAVA (5) SE IGRALA SA SESTROM I SAMO PALA I UMRLA, SUMNJA SE NA SRČANI UDAR

Crna hronika

Cijela Sjenica tuguje za petogodišnjom Havom Ljajić, djevojčicom koja je iznenada preminula dok se igrala sa sestrom ispred kuće u naselju Duga Poljana.

Kako pišu, ona se igrala sa sestrom ispred kuće i samo pala odjednom. Porodica sumnja na srčani udar.

Za njom danas tuguje Duga Poljana, otac Benjamin, majka Samra, brat Jakub i sestra Han

.

Potresan status na Facebook profilu objavio je Havin stric Berin.

“Moja sinovica je ono što je Allah dao i ono što je Allah uzeo i što je kod Njega do određenog roka. Allah da se smiluje mom bratu Benjaminu i hanumi mu, našoj porodici užoj i široj. Allah da nedostatak nadoknadi saburom i potpunom nagradom njenim roditeljima. Hava je ptičica džennetska – naveo je on, prenosi Blic.

Moja sinovica je ono što je Allah dao i ono što je Allah uzeo i što je kod Njega do određenog roka. Allah da se smiluje mom bratu Benjaminu i hanumi mu, našoj porodici užoj i široj. Allah da nedostatak nadoknadi saburom i potpunom nagradom njenim roditeljima. Hava je ptičica džennetska.

Iznenada u svojoj petoj godini života preselila Hava Ljajić iz Duge Poljane. Njeni roditelji su iz Poljane a žive i rade u Njemačkoj. Kako kažu mkeštani Poljane ona je na odmor došla sa nanom i trebalo je otac da dođe i uzme ih da se vrate u Nkemačku”, navode dalje Tutinske novine.

crna-hronika.info