Glumac o tragediji: ‘Supruga i ja smo dosad izgubili troje djece’

Zanimljivosti

Jovana zaslužuje imati djecu, nažalost, mi smo imali tu tešku situaciju, pa će dati Bog da nas dvoje postanemo roditelji, rekao je Dragan

Poznat pod nadimkom Maca, glumac Dragan Marinković (54) sa suprugom Jovanom planira posvojiti djevojčicu. Nakon ogromnog gubitka, ne gubi nadu, želi još djece. Za portal Svet ispričao je sve o novim planovima, ali i o životnoj tragediji koja ih je zadesila.

Naime, glumac je otac dvojice sinova Lava i Fjodora koje je dobio sa bivšim partnericama. Nakon što je s partnericom Jovanom izgubio trojke, par je ponovno pokušavao dobiti dijete, no nisu uspjeli te sada razmišljaju o posvojenju.

– Išao sam u Crnu Goru na sastanak s direktoricom Doma za nezbrinutu djecu. Prvo sam mislio da ću usvojiti dijete iz Srbije, ali ovdje je oko 10.000 ljudi podnijelo zahtjev, dok je situacija u Crnoj Gori potpuno drugačija. Stotine je sastanaka i razgovora potrebno da se dođe do kraja – rekao je Maca.

Glumac je nakon gubitka trojki otišao u Hercegovinu. Još prije je govorio o tragediji koja je zadesila njega i Jovanu.

– Jovana zaslužuje imati djecu, nažalost, mi smo imali tu tešku situaciju, pa će dati Bog da nas dvoje postanemo roditelji. Htio bih 20 djece, nitko neće biti gladan. Moja najveća želja u životu je imati 11 djece – rekao je Dragan.

Glumac za Jovanu i sinove kaže da se odlično slažu, a Maca je bivšim partnericama u dobrim odnosima.

Inače, glumac je poznat po monodrami ‘Kakva ti je žena, to ti je život’ s kojom je često dolazio u Zagreb.

24sata.hr