U NOVI BIZNIS ULAŽU 250.000 EURA! Marta Savić i Mile Kitić u Dominikani pokreću posao

Showbizz

Marta Savić i Mile Kitić šire biznis. Kako prenose mediji bračni par ulaže 250.000 eura u diskosteku na otvorenom koju planiraju da sljedeće godine otvore u Dominikanskoj Republici. Pjevačica je nedavno na ovoj egzotičnoj destinaciji kupila nekretninu od 300.000 eura, a sada sa kolegom i životnim saputnikom pravi ozbiljan posao.

– Marta i Mile imaju odličan njuh za dobar posao. Ona je u Punta Kani kupila nekretninu i više boravi tamo nego u Srbiji, a muž je obiđe s vremena na vrijeme. Odlično funkcionišu, a skoro su došli na ideju da se oprobaju i u ugostiteljskim vodama. Naime, kako je ova destinacija raj za turiste iz cijelog svijeta, imaju u planu da naprave diskoteku na otvorenom. Nešto po uzoru na Ibicu. Ljudi iz cijelog sveta dolaze u Dominikanu. S tim u vezi, Marti je sinula ideja da napravi posao koji će cijele godine da joj donosi profit, jer u Dominikanu dolaze turisti cijele godine – prenose prijatelj porodice Savić i Kitić i dodaje:

– Napravili su biznis plan i od sljedeće godine kreću u realizaciju. Dolaziće pjevači iz cijelog svijeta. Naravno i naše zvijezde će da pjevaju, ali veći akcenat će biti na di – džejeve koji puštaju muziku. Imaće oko dvedesetak zaposlenih konobara, šankera, menadžera i promotera. Tačna lokacija gdje će da se napravi diskoteka nije još uvijek poznata jer se raspituju gdje bi bilo najbolje stejdž da se smjesti, s obzirom na to da će sve ostalo biti pod otvorenim nebom. Odličnu zamisao imaju, novca imaju, još samo da se krene u realizaciju i biće im berićetno – završava prijatelj porodice Savić i Kitić, koji je dobro upznat sa njihovim planovima.

Inače, Marti je Punta Kana omiljena destinacija, gdje je često putovala i dok tamo nije posjedovala nekretninu. Nju su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prije dvije godine zatekli upravo tamo. Pošto nije mogla da se vrati u Srbiju, pjevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, ali kako je shvatila da neće skoro moći da se vrati u Beograd i da se situacija neće brzo smiriti, počela da je traži nekretninu koju bi mogla da kupi. U dogovoru sa Miletom odlučila se na ovaj korak.

(express/kurir)