Oženio je muškarca, pa dobio kćerku sa najboljom drugaricom: Život balkanskog pjevača ne prestaje da intrigira javnost

Region

Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, bugarski pjevač pop – folk i čalga muzike, od početka svoje karijere je prolazio kroz brojne transformacije, te se predstavljao javnosti kao transvestit i homoseksualac. Međutim, situacija je sada drugačija, a svoje ženstveno izdanje zamijenio apsolutno muževnim izgledom.

Azis nikada nije krio svoje seksualno opredjeljenje i javno je pokazivao svoje emotivne partnere. Prije skoro 15 godina stupio je u vezu sa Nikijem Kitaecom, a u oktobru 2006. godine su se i vjenčali, a ovaj njihov potez šokirao je tradicionalni Balkan. Njhov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon, ne podržava istopolne brakove.

Bugarski folker i njegov muž bili su kratko u braku, a u tom periodu učestvovali su u bugarskom izdanju “Velikog Brata”. Nakon što su se razveli svako je krenuo svojim putem i od tada nisu ostali ni u kakvom kontaktu.

Azis se posvetio svojoj kćerki Raji koju je dobio 2007. godine sa najboljom drugaricom Galom, a Niki se oženio Azisovom koleginicom Violetom sa kojom ima dijete. Bugarski folker je u maju ove godine postao po drugi put otac i to sina.

– Postati otac, po drugi put, i to u 44 godini je blagoslov – istakao je popularni pjevač na Instagramu uz fotografiju sa nasljednikom, što je, priznaćete, za svaku pohvalu jer bi se malo ko usudio da postane roditelj još jedanput u tim godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Rijetke su prilike kada je Azis pokazivao svoju petnaestogodišnju kćerku, a sinovo lice, takođe, krije od javnosti.

(express/srbijadanas)