Sahranjena Melisa (15), devojčica poginula u Novom Pazaru

Zanimljivosti

Melisa Zećović je poginula u saobraćajnoj nesreći, na pešačkom prelazu, kada je krenula u školu

U selu Draževiće, na Pešteru, danas je sahranjena tragično nastradala devojčica Melisa Zećović. Iza nje su ostali otac, majka i brat, navodi Indeksonline.

Podsetimo, Gradsko veće Novog Pazara proglasilo je današnji dan Danom žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, devojčice koja je nastradala u ponedeljak ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Mur.

U saobraćajnoj nesreći, na pešačkom prelazu, stradala je petnaestogodišnja devojčica kada je krenula u školu. Novopazarska policija saopštila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći. Petnaestogodišnja devojčica podlegla je povredama na licu mesta.

Nju je na pešačkom prelazu, kolima udario sedamnaestogodišnji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom dozvolom. Sedamnaestogidišnji mladić sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Deonica na kojoj se dogodila ova nesreća poznata je kao rizična, tvrde meštani.

– Ovo nije prvi slučaj. Ovo je veoma rizična deonica. Brzo se vozi ovde, a ovim putem prolaze deca koja idu u školu. Ovo nije auto-put, ovo je naselje – kažu meštani.

Novopazarska policija je saopštila je da je priveden i S. Ć. (58) iz ovog grada, osumnjičen da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S. Ć. je, kako se sumnja, nakon što je vozač golfa udario devojčicu, kombi vozilom prešao preko tela i napustio lice mesta, saopštila je policija. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Petnaestogodišnja devojčica bila je učenica Škole za dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru. Njena porodica živi u selu Draževiće, a ona je u naselju Mur živela kod rodbine.

Zbog tragične smrti učenice, Škola za dizajn tekstila i kože danas nije radila.

(Telegraf.rs)