Novak Đoković izgradio kamenu pećinu i bazen na Fruškoj gori: Porodica uživa u luksuzu (FOTO)

Region

Srpski teniser Novak Đoković izgradio je veliku kamenu pećinu i bazen na svom imanju u selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Ovo zdanje dugo se gradilo, a kako sad izgleda, može se videti na društvenim mrežama firme koja je izvodila radove. Pećina je od kamena, visine nekoliko metara. U unutrašnjosti je prostrana šupljina, a na gornjem delu nalaze se stepenice s leve strane koje vode do tobogana, koji se nalazi s desne strane.

Na sredini je vodopad iz kojeg se voda sliva direktno u prostrani bazen. Ovo zdanje izgrađeno je na velikoj površni u gornjem delu dvorišta, odmah pored jezera, koje je u privatnom vlasništvu.

Sve je urađeno sa stilom i posebnom pažnjom i zbog toga finalni izgled ostavlja bez daha. Novaj je uz pomoć svoje porodice u ovom selu u Sremu napravio ogromnu vilu, koja ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru. Đokovićevima bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti. Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru. Letnjikovac njihove porodice prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat, u koji su se nedavno uselili, ima oko 1.200 kvadratnih metara.

Na pitanje koga najčešće viđaju da dolazi na imanje, stanovnici ovog malog mesta kazali su:

– Najviše viđamo Srđana, Novak retko kad dolazi. Bio je pre nekoliko nedelja, šetao se sa ženom i decom. Srđan se dogovara s majstorima, trudi se da sve bude kako treba kada Novak dođe, te da svi porodično mogu da uživaju. Često sa prijateljima zna da sedi do kasno u noć – rekli su oni.

Izvor: kurir.rs