“Svoju sahranu sanjao sam dva puta”: Ovako je Mihajlović govorio kada je prvi put pobedio bolest

Region

Nažalost, drugi put nije uspeo da se izvuče

Iako je danima unazad bio u lošem stanju, smrt velikog Siniše Mihajlovića bila je kao “grom iz vedrog neba” za kompletnu fudbalsku javnost!

Legendarni Miha nažalost nije uspeo da po drugi put pobedi opaku bolest koja mu se vratila i oduzela mu život. Mihajlović se dosta dugo od 2019. godine borio sa leukemijom, uspeo je da je pobedi prvi put i da se vrati kraj aut linije, a svojevremeno je otkrio neke skrivene detalje iz privatnog života koje se tiču baš bolesti.

– Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota toga. Nikoga ne bi trebalo sramota da bude. Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudi – rekao je Mihajlović 2020. za “Skaj” i dodao:

– Sanjati svoju sahranu, nekoliko puta, je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome jer bez toga bih bio hrabar ali ne bih uspeo.

(Telegraf.rs)