Dete našli u kući punoj đubreta: Oko njega bilo 300 pacova, bubašvabe i fleke od krvi

Zanimljivosti

Video snimci i fotografije sa lica mesta prikazuju desetine pacova u kavezima, ali i pacove kako se penju uz zidove i slobodno trče po kući. U jednoj od soba pronađeno je dete kraj fleke od krvi, pored dušeka prekrivenog bubašvabama

Policija sa Floride uhapsila je Šenon Mari Morgan, nakon što su u njenom domu pronašli dete okruženo stotinama glodara i bubašvabama, kako odrasta u stravičnim uslovima.

U dom osumnjičene policija je došla zbog prijave za nasilje nad životinjama u sredu uveče. Međutim, kada su se približili kući, policajcima je postalo muka od mirisa amonijaka, a potom su ugledali gomile izmeta, đubre i buđavu hranu po kojoj su milele bubašvabe i mušice.

Po ulasku u dom zatekli su takođe jeziv prizor, ali i brojne reptile i glodare u kavezima. U kući je bilo i mačaka koje su slobodno jurile glodare, a kada su policajci ušli u spavaću sobu, koja je bila puna smeća, pronašli su dete.

Video snimci i fotografije sa lica mesta prikazuju desetine pacova u kavezima, ali i pacove kako se penju uz zidove i slobodno trče po kući.

Vlasti kažu da su takođe pronašli nekoliko malih gmizavaca u kavezima i akvarijumima, uključujući i veliku zmiju.

U jednoj prostoriji čak je živelo 50 pacova, od kojih je više od 300 slobodno trčalo, dok je u drugoj spavaćoj sobi živeli tvor u kavezu ispunjenom fekalijama i pas pronađen u sanduku za koji vlasti kažu da je bio isuviše mali za tolikog psa.

Nijedna od životinja koje su zatekli u kući u kavezu nije imala ni vodu ni hranu.

Policija je saopštila da je dete pronađeno u sobi punoj smeća kraj kreveta čiji dušek je bilo prekriveno bubašvabama.

“Na podu je bila i fleka od krvi kako je mačka ubila jednog pacova”, naveli su iz policije.

Šerif okruga je naveo da deca, ali ni životinje ne bi trebalo da žive u ovakvim uslovima i da trpe ovakvo zlostavljanje.

Do sada su volonteri iz društva za zaštitu životinja zbrinuli sedam mačaka, jednog psa i jednog tvora.

(Telegraf.rs)