Tara potrošila 140 prosečnih plata da bi postala ‘najlepša Srpkinja’ i snajka koju bi ‘svaka majka poželela’

Zanimljivosti

U nastavku ovog članka malo ćemo se pozabaviti o plastičnim operacijama i devojkama koje u poslednje vreme sve više i više rade neke intervencije na sebi, a društvene mreže su preplavljene devojkama koje su uradile sve i svašta na sebi.

Pre nekih 15 godina u javnosti se pojavio pojam starleta koji je za vrlo kratko vreme postao mnogo popularan, a u to vreme su bili popularni i rijaliti programi.

Tada je javnost po prvi put videla neke devojke koje su radile korekcije na sebi, a preferirale su skupi način života i luksuz.

Tada je Srbija upoznala Staniju Dobrojević koja je bukvalno preko noći postala poznata, i tada su se poznati srpski fudbaleri otimali za nju, a Adem Ljajić joj je za vrlo kratko vreme kupio stan u Novom Sadu.

Kada su ostale devojke videle kako je to ustvari lep život i one su odjednom poželele tako nešto, ali nisu baš sve one imale toliko novca da ulože u sebe. Samo neke od njih su uspele u svojim namerama, a ono što je najžalosnije jeste to da veliki broj tinejdžerki u Srbiji žele da budu kao jedna Tijana Ajfon ili Ana Korać.

U nastavku ćemo pisati o devojkama koje su se definitivno upropastile sa plastičnim operacijama, a jedna od njih je i Tara Mekhojni koja je sa Novog Zelanda, ali ima srpske korene jer joj je majka iz Srbije.

Tara je uradila preko 200 korekcija na svom licu i telu i ona nema nameru da stane kada je to u pitanju, jer prema njenim rečima ona kaže da uvek može lepše da izgleda.

luftika