Odbila Je Da Se Uda Za ROĐAKA I To Joj Nikad Nisu Oprostili: Nakon Toga Ju Je Stigla Neverovatna SUDBINA

Zanimljivosti

Odbila je da se uda za ROĐAKA i to joj nikad nisu oprostili: Nakon toga ju je stigla neverovatna SUDBINA

Mlada devojka iz Iraka Nurzan Al-Šamari izbodena je nožem nared ulice u centru Bagdada nakon što je navodno odbila da se uda za svog rođaka u dogovorenom braku.

Snimci odvratnog zločina objavljeni su na društvenim mrežama, što je izazvalo bes u čitavoj zemlji, a zločin se dogodio dok se vraćala kući sa posla, kada su je napala trojica maskiranih muškaraca prenosi Mirror.

Kako navodi lokalni list Alsumaria News,ona je ubijena u takozvanom “ubistvu iz časti” jer je odbila brak. Policija je uhapsila njenog brata zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, dok su još dvojica njegovih rođaka u bekstvu.

Ovo nije prvi brak na koji je bila primorana, pošto izveštaji govore da se Nurzan prvi put udala protiv svoje volje kao dete sa 13 godina. Direktor za odnose s javnošću ministarstva unutrašnjih poslova Iraka, general-major Sad Man izjavio je da je policija maksimalno psovećena ovom slučaju.

– Više osumnjičenih je uhapšeno, a policija i radni tim istražitelja u punoj je pripravnosti kako bi pronašao počinioce zločina – rekao je Man.

Nakon što se Nurzan razvela od svog prvog muža, njen ujak, koji nije imenovan, pokušao je ponovo protiv nene volje da je uda, ovog puta za rođaka.

Veruje se da je devojci koja je radila u poslastičarnici više puta prećeno zbog odbijanja braka, ali pošto je ostala pri svojoj odluci, odlučili su da joj oduzmu život.

(objektiv.rs)