Stavila je sina i kćerkicu na spavanje, a onda ugledala nešto predivno

Uncategorized

Majka je stavljala svog 2-godišnjeg sina Beaua i njegovu 6-mjesečnu sestru Ainsley na spavanje kada se dogodilo nešto predivno.

Nedavno je u javnost izašla zaista predivna snimka – interakcija između brata i njegove malene sestre. Majka Kristen Reformato je rekla da je stavljala svog 2-godišnjeg sina Beaua i njegovu 6-mjesečnu sestru Ainsley na spavanje kada se dogodilo nešto predivno.

Navodno to nije bio prvi put da je brat bio tako predivan prema svojoj sestri. Naime, kada se Ainsley počela meškoljiti i plakati u krevetu, Beau je povikao: „U redu jeeee.“

Njegova je sestra odmah reagirala te je pomalo zbunjeno pogledala u svog brata. On je tada prošaptao: „Samo duboko udahni.“ Tada se malena Ainsley smirila, a snimka je završila.

Naravno, mnogi su ljudi ostavili predivne komentare na ovu divnu interakciju.

„Mama ga je naučila kako kontrolirati svoje osjećaje. Mnogima to ne dolazi prirodno, bravo“, rekla je jedna korisnica društvenih mreža.

Druga je osoba napisala: „Sa svime što se događa ove godine i mi trebamo nekoga da nas tako smiri. Da nam kaže da će biti u redu i da samo trebamo duboko udahnuti.“

Nadamo se da će ovaj dvojac uvijek ostati povezan i da će Beau uvijek tako znati smiriti svoju malenu sestricu.

„Gledajte koliku nam je ljubav darovao Otac:
djeca se Božja zovemo, i jesmo.
A svijet nas ne poznaje zato
što ne poznaje njega.“ (1. Ivanova 3,1).

novizivot.net