Mladić nije htio napustiti djevojku koju voli, učinio je nevjerojatno kako bi joj spasio život

Zanimljivosti

Zaljubljeni mladić nije htio napustiti djevojku nakon što su doživjeli prometnu nesreću. Svojim primjerom je pokazao da je ljubav jača od svega!

Par s Floride je nedavno naučio koliko se brzo život može promijeniti kada su jedva preživjeli žestoku prometnu nesreću. I vjerojatno više nikada neće na isti način gledati na život!

Su i njezin dečko, Bryan, bili su na putu da se ukrcaju na kruzer kada su stvari poprimile zastrašujući preokret. Uber, koji ih je prevozio, udario je u srednji zid nakon što je pokušao izbjeći sudar točno ispred njih.

Nesreća se, prema ABC-jevoj podružnici WPLG, koja se dogodila na međudržavnoj cesti 95 u Delray Beachu na Floridi, dogodila kada je drugi automobil skrenuo na traku cisterne s gorivom. Zbog toga se cisterna prevrnula i zapalila. Uber se na kraju sudario s cisternom i također se zapalio.

Bryan, vatrogasac okruga Broward s punim radnim vremenom, brzo je pokušao otvoriti vrata s obje strane zapaljenog automobila. Ali otkrio je da su njegova vrata blokirana plamenom, a vrata sa Suove strane pribijena uz betonski zid!

Bryan je tada izbio staklo sa stražnjeg prozora i pobjegao. Međutim, shvatio je da Su nije s njim. Stoga se brzo vratio do zapaljenog automobila kako bi je spasio. Njih dvoje su pobjegli iz zapaljenog automobila neposredno prije nego što je eksplodirao!

Dok je spašavao Su, Bryan je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja na licu, šakama i rukama. Su je imala opekotine na rukama i nogama, ali je živa, zahvaljujući Bryanu!

“Dugujem mu život”
Su kaže da se par sada voli više nego ikada. “Danas ne bih bila ovdje [bez njega]. Dugujem mu život”, podijelila je Su.

Vozač Ubera bio je 61-godišnji Carlos Molina. Zadobio je opekline preko 35% tijela. I dok će oporavak za svo troje biti dug, Su je zahvalna što su preživjeli vatrenu prometnu nesreću.

“Sretna sam što sam živa”, rekla je za WPTV-TV. “Sretna sam što je Brian živ – samo sam sretna što smo svi ovdje. To je najbitnije.”

Bryanovi kolege vatrogasci otvorili su GoFundMe stranicu za prikupljanje novca za Bryanove i Suove medicinske račune. Bryana opisuju kao “ljubaznog” i “iznimnog čovjeka”. Jasno, pokazao je hrabrost i junaštvo i na poslu i u vlastitom životu!

Neka te ne ostavljaju dobrota i vjernost, objesi ih sebi oko vrata, upiši ih na ploču srca svoga. (Mudre izreke 3,3)

novizivot.net