Tata je doznao da će dobiti kćer, a reakcijom je zgrozio internet

Zanimljivosti

Tata je doznao da će, nakon dvije kćeri koje ima, ponovno dobiti kćer, a njegova neumjesna i ružna reakcija je zgrozila internet.

Većina budućih roditelja s nestrpljenjem iščekuje doznati kojeg će spola biti njihovo dijete. Kažu da nije bitno je li muško ili žensko, nego samo da je zdravo, ali neki ipak u sebi žude za sinom ili kćeri.

Jedan tata tako nije mogao sakriti razočaranje kad je doznao da će dobiti treću kćer. Sa suprugom i dvije kćeri stao je ispred kamere. Žena je otvorila kišobran iz kojeg su izletjele ružičaste konfete, što je znak da je njihova nerođena beba ženskog spola.

Shvativši da u njegovu obitelj stiže još jedna djevojčica, tata je vidno razočaran išetao iz kadra. Majka se smijala, ali čini se da joj je bilo prilično neugodno zbog suprugove reakcije.

@kc.fulton

Baby Fulton #3 is a……. I swear he’s happy 🤣#umbrella#confetti#genderreveal #fultongirls#girlmom#ByeByeSundayBlue

♬ original sound – kc.Fulton

Mogućnost komentiranja je isključena, zbog uglavnom negativnih reakcija na očevo ponašanje, ali snimka se proširila i drugim mrežama, gdje se ljudi nisu previše suzdržavali reći što misle.

“Koliko teško mora biti lažno se smijati kad ti muškarac slomi srce”, “Prava je tuga da ovakav muškarac ima troje djece”, “Sviđa mi se što je ova žena ignorirala muža i pokušala biti sretna zbog svojih kćeri. Odlična mama i patetičan otac”, “Žalosno je što će jednoga dana beba vidjeti taj video”, “Njegova reakcija je sramotna”, “Odurno ponašanje muškarca”, samo su neke od poruka.

novizivot.net