Shrvani roditelji trebaju molitve nakon što su im blizanci preminuli

Zanimljivosti

Roditelji su proživjeli noćnu moru nakon što su im blizanci preminuli u razmaku od samo godinu i pol dana.

Obitelj Decker početkom 2014. godine dobila je jednojajčane blizance po imenu Seth i Joel, koji su se pridružili starijem bratu Nathanielu. Sljedeće dvije godine, prema riječima majke Natalie, bile su intenzivne i naporne, ali i prekrasne te zabavne.

“Uživali smo u svakoj minuti s tri dečka u kući, uz sav smijeh i buku, toliko su se međusobno voljeli i dobro zabavljali”, rekla je u intervjuu za časopis People.

Joel je bio ekstrovertniji, a Seth povučeniji i mirniji, ali braća su stalno bila zajedno i imala jaku vezu.

Blizancima su otkrili rijetku vrstu leukemije
Život im se okrenuo naopačke u prosincu 2016. godine kada su liječnici Sethu otkrili rijetku vrstu leukemije. Tri mjeseca kasnije, roditelji su dobili još goru vijest. Joel je imao isti tip leukemije.

Kada se Seth razbolio, znali smo da postoji velika mogućnost da i Joel oboli, ali smo se nadali najboljem”, rekla je Natalie i objasnila da su shvatili da nešto ne valja kada su se blizancima na tijelu počele pojavljivati male ljubičaste točkice za koje se kasnije ispostavilo da su petehije. Nakon što je dijagnoza postavljena i drugom blizancu, roditelji su se podijelili i oboje posvetili njezi za djecu dok su primali kemoterapiju u bolnici,

Index.hr.